(Nästan) färdig!

Igår nåddes en viktig punkt i skapandet av Förbannad. Jag blev nästan färdig. Nu låter det kanske lite kaxigt att säga att spelet är färdigt när det är tre kvartal drygt kvar till utgivning, ingen deal är gjord med det potentiella förlaget heller. Men, för mig känns denna punkt viktig.

Vad är det för punkt då som jag menar att jag är över?

Jo, jag har skrivit hela spelet nu. Alla regler finns nu nedskrivna. Alla kapitel är skrivna. Nu kommer jag inte lägga till något mer regeltekniskt till spelet mer. Alla regler är redan skrivna. Det enda som inte är skrivit är förordet som ska skrivas strax innan publicering för att fånga rätt känsla.

 

Men, bara för att jag är över den punkten så betyder det INTE att jag är klar. Långt från. Alla texter ska korrekturläsas och troligen skrivas om ganska mycket och stötas för att putsa upp språk och sammanhang. Så det finns mycket arbete kvar. Jag känner mig bara stolt som tagit mig så här långt. Alla delar är placerade. Jag behöver inte sitta och skriva massor av text längre för att fylla ut spelet längre. Dock så finns arbetet kvar med att putsa upp allt och göra en riktig produkt av det.

 

Jämför det med att spela in en låt. Alla instrument är inspelade, alla harmonier är sjungna. Det som kvarstår är mixningen, låtfixandet och kanske lite omdubbning.

 

För mig är det ett stort steg, trots att det är mycket kvar så känner jag att jag tagit mig över det största hindret, att faktiskt bygga spelet.

 

Tills nästa gång!

/John

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: