Nytt år, full fart framåt!

Nu är jul och nyårssemestern över, nu är det dags att grotta ner sig i Förbannad igen. Jag hoppas alla haft en trevlig högtid och förhoppningsvis ledighet.

Hur ser det ut framöver?

 

Förbannad – En förbannad värld

Arbetet fortskrider med modulen, texter skrivs och bilder är beställda. Troligen kommer ett smakprov på bilderna inom någon vecka. Nya saker har lagts till i spelet, bland annat kommer reglerna för magi förändras lite. Bland annat kommer magi mer fokusera på att lagra magi i föremål för att använda istället för att dra kraften direkt från källan. Man kommer även ha primära och sekundära hinder, beroende på situation.

 

De förbannade: Satmaran

Bokserien som Satmaran är första delen i har fått ett namn, ”De förbannade”. Just nu är texten under redigering. Texten bearbetas och saker läggs till och tas bort för att berättelsen ska bli så bra som möjligt. Ett omslag är på gång, den tidigare idéen att göra omslaget inhouse har bytts ut emot att köpa ett omslag. Förhoppningen är att kunna presentera omslaget inom en eller två månader så fort rättighetsfrågan är löst. Håll utkik!

 

Tenebris: Protocol Alpha/Fälthandbok

Arbetet på Förbannads uppföljare pågår också. Just nu består arbetet att få färdigt en beta-version av spelet till speltestarna. Följ arbetet på http://www.tenebris.se.

 

Ha det bra allihopa!

/

John


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: